La Cuina de l´Àngel

Seguint en la línia de trencament, laboratori de creació i lloc de constant experimentació, s'obre, el gener del 2001, una nova sala que recupera la veritable cuina de quan el nostre espai era la planta noble de la casa i en la qual diuen, que va viure, al segle XIV, Bernat Metge. I com ens diu Carles Hac Mor en el seu article, “El substrat mític de l’MX”, ...”segles després, abans de la guerra del 1936 hi va passar una temporada el lladregot, prostitut i geni de l’escriptura, Jean Genet”.

Siguiendo en la línea de ruptura, laboratorio de creación y lugar de constante experimentación, se abre, en enero del 2001, una nueva sala recuperando la verdadera cocina (cuina) de cuando nuestro espacio era la planta noble de la casa y en la cual dicen, vivió en el siglo XIV, Bernat Metge, y como dice Carles Hac Mor en su artículo “El substrat mític de l’MX...”segles després, abans de la guerra del 1936 hi va passar una temporada el lladregot, prostitut i geni de l’escriptura Jean Genet”.

La cuina

A “La Cuina de l’Àngel” el públic pot trobar-hi permanentment, obres peculiars de petit format, fotografia, múltiples, escultura, llibres d’artista, vídeos i propostes singulars.

En "La cuina de l’Àngel" el público puede encontrar permanentemente, obras peculiares de pequeño formato, fotografía, múltiples, escultura, libros de artista, vídeos y propuestas singulares.

Els espais de La cuina

Últimes notícies de la Cuina

Disseny: David Porras - Programació: cajadpulgas.com