Edicions 1010

El desembre de 1999, MX Espai 1010 inicia l’edició de llibres d’artista. La característica d’aquest projecte és la producció de llibres fets a mà on la poesia i l’obra visual conformin l’obra.

En diciembre de 1999, MX. Espai 1010 inicia la edición de libros de artista. La característica de este proyecto es la producción de libros hechos a mano, donde la poesía y la obra visual conforman la obra.

entradaDarreres publicacions:

"DARRERA EL MUR" (homenatge a Salvador Puig Antich).
Amb poemes de Koldo Izagirre, gravats d’Erramun Landa i vídeo de Nora Ancarola.

“FISSURA”, amb els poetes Carles Hac Mor i Ester Xargay, i amb imatges i vídeo de Nora Ancarola i Marga Ximenez.

“SOTA LA PELL”, amb poemes de Carme Riera i amb imatges de Marga Ximenez. Aquests darrers llibres han estat fets amb la col•laboració d'ARPIDIS en el relligat i, com sempre, amb la coordinació editorial de Nora Ancarola.

Últimas publicaciones:

"DARRERA EL MUR" (homenaje a Salvador Puig Antich).
Con poemas de Koldo Izagirre, grabados de Erramun Landa y vídeo de Nora Ancarola.

“FISSURA” con poemas de Carles Hac Mor y Ester Xargay, e imágenes y vídeo de Nora Ancarola y Marga Ximenez.

“SOTA LA PELL” con poemas de Carme Riera e imágenes de Marga Ximenez. Estos últimos con la colaboración de ARPIDIS en la encuadernación y, como siempre, la coordinación editorial de Nora Ancarola.

www.edicions1010.com

MINERVA. La nostra primera edicio.Poemes del poeta Antoni Clapés i dibuixos de Marga Ximenez.
Minerva

Va ser el títol de la nostra primera edició. Els poemes van ser del poeta Antoni Clapés i els dibuixos de l’artista Marga Ximenez. De la coordinació de la impressió en va tenir cura la pintora Nora Ancarola i del relligat, Christel Balez.

Fue el título de nuestra primera edición. Los poemas del poeta Antoni Clapés y los dibujos de la artista Marga Ximenez. De la coordinación de la impresión se encargó la pintora Nora Ancarola y de la encuadernación Christel Balez.CONFABULACIONS amb poemas de Carlos Vitale i imatges i video de Nora Ancarola.
Confabulacions

Amb poemes de Carlos Vitale, i amb imatges i vídeo de Nora Ancarola.

Con poemas de Carlos Vitale e imágenes y vídeo de Nora Ancarola.MINERVA. La nostra primera edicio.Poemes del poeta Antoni Clapés i dibuixos de Marga Ximenez.
Asseguda escrivint

Amb poemes de Montserrat Abelló i amb imatges de Marga Ximenez.

Con poemas de Montserrat Abelló y con imágenes de Marga Ximenez.MINERVA. La nostra primera edicio.Poemes del poeta Antoni Clapés i dibuixos de Marga Ximenez.
En el desordre de la casa

Amb poemes de Neus Aguado i amb imatges de Marga Ximenez.

Con poemas de Neus Aguado, en ambos casos con imágenes de Marga Ximenez.Disseny: David Porras - Programació: cajadpulgas.com