Convocatòria Petit Format

Benvolguts artistes,
Un cop més a MX Espai 1010 tindrà lloc l’Exposició Internacional d’Art Contemporani de Petit Format.
En arxiu adjunt trobareu les bases. Ens agradarà molt comptar amb la vostre obra. Si encare no teniu els catàlegs de les edicions anteriors, ara els podeu demanar. I per a tots aquells que no teniu el catàleg del nostre 10e aniversari, si ens envieu la vostra adreça postal, us l’enviarem.Salutacions
Marga Ximenez

Estimados artistas,
Una vez más en MX Espai tendrá lugar la Exposición Internacional de Arte Contemporaneo de Pequeño Formato. En archivo adjunto encontrarás las bases. Nos gustaría contar con tu obra. Si aún no teneis los catálogos de las ediciones anteriores, ahora los podéis pedir. Y para todos aquellos que no tenéis el catálogo de nuestro 10º aniversario, si nos enviáis vuestra dirección postal, os lo enviaremos.
Saludos cordiales
Marga Ximenez

Dear artists,
One year more MX ESPAI will have the Small Format International Contemporary Art Exhibition.
In attachment you have the information. We hope to have your work on the exhibition.

If you don’t have the catalogues edited before, now you can ask for. As well, for those who do not have the catalog of our 10th anniversary, if you send us your postal address, we will send it.  Sincerely

Marga Ximenez

bases LLETRAFERITS cat LLETRAFERITS cast LLETRAFERITS english

Tags: , , , ,

Los comentarios están cerrados.