Re-visions

Com molts de vosaltres ja sabeu, en aquests moments i fins al 25 de maig, es pot veure a la Fundació Miró, l’exposició Haver fet un lloc on els artistes tinguin dret a equivocar-se. Històries de l’Espai 10 i l’Espai 13 de la Fundació Miró, comissariada per Manuel Segade i que us recomanem visitar.

És en aquest marc, que ens fa especial il·lusió retre un petit homenatge a l’MX Espai 1010, a la desapareguda artista Àngels Sans, una de les pioneres del nou art tèxtil a Catalunya i que va participar en l’exposició col·lectiva, Laberints, a l’Espai 10, l’any 1984. Volem agrair a Joan Alcaraz tot el material que ens ha facilitat.

També volem recordar l’estimat artista i amic, Ramon Guillen-Balmes, i agrair a la Sensi Cervantes per deixar-nos l’obra que presentem.

L’exposició, en format bàsicament d’arxiu, Re-visions, recull informació de l’Àngels Sans, Ramon Guillen-Balmes, Tom Pupkiewicz, Mariona Sanahuja i Marga Ximenez. Es tracta d’alguns dels autors i autores que formaren part de l’exposició col·lectiva, “Laberints”, i la individual, “Aparador”, totes presentades l’any 1984, en un comissariat de Pilar Parcerisas, per a l’Espai 10 de la Fundació Miró.

Us hi esperem!

Inauguració:  dimarts 29 d’abril a les 19 h.

Exposició: del 29 d’abril al 31 de maig de 2014


Los comentarios están cerrados.